
- 25 gram verse gist
- 500 ml melk
- 500 ml water
- 4 eieren
- 600 gram bloem
- 200 gram boter
- Snuifje zout
- Pakje vanillesuiker (8 gram)
Toppings
- Slagroom (spuitbus)
- 250 gram verse aardbeien
- Poedersuiker
Brusselse wafels met aardbeien en slagroom brengen de charme en zoetigheid van een echte Belgische klassieker naar je bord. Denk aan luchtige, krokante wafels geserveerd met sappige aardbeien en een flinke dot slagroom. Heerlijk als feestelijk ontbijt, gezellige brunch of zomers dessert. Met dit recept zet je in een handomdraai een heerlijke lekkernij op tafel.
🍽️ Aantal porties: 9 - ⏲️ Voorbereidingstijd: 25 minuten - 🥘 Bereidingstijd: 1 uur
Toppings
Smakelijk!
Bak in een handomdraai luchtige, goudbruine Brusselse wafels met je wafelijzer. Serveer ze met sappige aardbeien en een flinke toef slagroom en je zet zo een echte Belgische klassieker op tafel. Een zoete traktatie waar jong en oud van smult.