
- 175 gram zelfrijzende bloem
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 1 eetlepel bakpoeder
- 150 gram bruine suiker
- 2 eetlepels lichte siroop
- 2 grote eieren, opgeklopt
- 150 ml halfvolle melk
- 150 ml zonnebloemolie, plus extra om in te vetten
- Zakje glazuur
Maak indruk op je gasten met een overheerlijke chocoladefudgetaart. Gebruik voor het beste resultaat een krachtige blender of een keukenrobot. Hieronder vind je het recept.
🍽️ Aantal porties: 10 - ⏲️ Voorbereidingstijd: 60 minuten - 🥘 Bereidingstijd: 30 minuten.
Smakelijk!
Bereid je lievelingstaart op een innovatieve manier: in de blender. Zorg ervoor dat je blender voldoende vermogen heeft om alle ingrediënten grondig te mixen. Naast taarten kan je met een blender ook soepen, sauzen en milkshakes bereiden. Of serveer je zelfgemaakte taart met een feestelijke kerstsmoothie. Heeft je blender niet genoeg vermogen? Een keukenrobot is dan een prima alternatief.