MM logo red
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Recept: wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney

Amina17 DECEMBER 2023
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Geniet van deze heerlijk bladerdeegwafels met een romige geitenkaas en frisse vijgenchutney. Heerlijk als hapje tijdens de borrel!

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Recept: Wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney

Ingrediënten

Recept voor 2-3 personen

Materiaal: Princess wafelijzer

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 25 g zachte geitenkaas
  • 25 g sneedjes geitenkaas
  • Handje vol walnoten
  • Paar eetlepels vijgenchutney
  • Tijm
  • Peper en zout

Hoe te werk gaan?

Hoe te werk gaan?
  1. Besmeer/beleg de helft van een vel bladerdeeg met geitenkaas
  2. Verkruimel de walnoten en verdeel ze over de geitenkaas.
  3. Bestrooi met peper, zout en tijm
  4. Vouw het bladerdeeg dubbel en duw de randjes aan.
  5. Snij het vel in 2 stukken en duw de randjes opnieuw aan.
  6. Bak goudbruin in een wafelijzer.
  7. Snij de stukken bladerdeeg in hapklare stukjes.
  8. Vul een aantal wafelgaatjes met vijgenchutney en serveer.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren