MM logo red
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Recept: champignons gevuld met Boursin

Amina28 NOVEMBER 2024
Er is geen beschrijving van de afbeelding

Boursin op brood of een toastje is altijd lekker, maar je kan deze kruidenkaas ook gebruiken om mee te koken. Je kan champignons met Boursin vullen en bakken in de airfryer. Zo heb je in een mum van tijd lekkere aperitiefhapjes of een bijgerecht voor je feestmaaltijd.

Aantal porties 6 - Voorbereidingstijd 10 minuten - Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten

Ingrediënten
  • 750 gram champignons
  • 2 pakjes Boursin-kaas met kruiden
  • 3 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • Verse peterselie, fijngehakt (optioneel)

Benodigdheden

Bereidingswijze champignons gevuld met Boursin

Bereidingswijze champignons gevuld met Boursin
  1. Verwarm de airfryer voor op 180 °C.
  2. Maak de champignons goed schoon en snijd het steeltje eruit.
  3. Meng in een grote kom de champignons met olijfolie, zout en peper.
  4. Plaats de champignons in het mandje van de airfryer en bak ze ongeveer 10 minuten.
  5. Haal het mandje uit de airfryer en voeg de Boursin toe aan de champignons.
  6. Strooi de geraspte kaas over de champignons.
  7. Zet het mandje terug in de airfryer en bak nog 2-3 minuten zodat de kaas goed smelt en alles goed gemengd is.
  8. Serveren: strooi er wat verse peterselie over en serveer direct.

Dit gerecht is heerlijk als voorgerecht, bijgerecht of aperitiefhapje.

Geniet ervan!

De lekkerste gerechten in een airfryer

De lekkerste gerechten in een airfryer

Bereid in een handomdraai een de heerlijkste maaltijden met een airfryer. Deze keukenhulp is niet alleen een gezonde keuze, maar maakt koken ook eenvoudiger en sneller. Zo kan je tegelijkertijd meerdere gerechten bereiden, zeker als je een dubbele airfryer hebt. Nog geen airfryer in huis? Ontdek dan onze beste airfryers van het moment en vind het model dat aan je behoeften voldoet.

Deze artikelen kunnen je ook interesseren
Wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney - preview
Recepten

Recept: wafel-bites met geitenkaas & vijgenchutney

Lees meer over